Tutkimus Turkissa

Opiskelu Turkissa on monia etuja tutkintotodistukset arvostetun yliopistojen ihmeellinen opiskelijaelämään ominaisuuksia. Lisäksi turkin Hallitus tarjoaa stipendejä, että monet opiskelijat voivat soveltaa helposti ja nauttia niiden kertaa Turkissa ilman h

Tutkimus Turkissa

Tutkimus TurkissaTurkki on monikulttuurinen ja viihtyisä maa. Mikä tahansa onkin matkasi tarkoitus tulla Turkki on maa toivottaa sinut tervetulleeksi kaikki se on. Suuri luonto, seitsemän alueilla, joilla on eri kulttuureja, ruokia ja ilmasto ja ystävälliset ihmiset ovat vain joitakin niistä. Eri syistä, ihmiset tulevat Turkki, opiskelee lukion tai yliopisto on yksi keskustelemme tänään. On monia yliopistoja, Turkissa, jotka ovat oman paikkansa top-yliopiston luettelot. Useimmat niistä sijaitsevat Istanbulissa ja Ankarassa.

Koulutus

Sijoilla yliopistoissa Turkki, kuten Bogazici Yliopisto, Bilkent University, Sabancı Yliopisto tai Lähi-Idän Tekninen Yliopisto on laaja valikoima tutkinto-ohjelmia, jotka voivat houkutella huomiota kansainvälisten opiskelijoiden. Niiden kielen opetusta on englanti, ja ne tarjoavat maailmanlaajuisesti tunnustettu jatko, masters ja PhD astetta maailmanlaajuisesti akkreditointi. Niiden ohjelmat ja tutkimustoimintaa, jotta ne voivat olla rankattu parhaiden yliopistojen maailmassa. Näiden lisäksi vapaa-ajan toimintaa, kuten opiskelijoiden seurat, mukava kampuksilla monia palveluita, asuntoloita, urheiluseurat ja paljon muuta.

Stipendejä Kansainvälisille Opiskelijoille

 • - € 0


  Sijainti
  Huoneluku
  Koot²

 • Turkin Hallitus tarjoaa useita stipendin mahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoille. Sen jälkeen kun se on hyväksytty yliopistossa Turkissa, koska kansainvälinen opiskelija, opiskelijat voivat hakea apurahoja, jos he ovat oikeutettuja. Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät turkin Hallituksen ja ilmoitti ennen kunkin hakuajan. Apurahoja tarjoavat erilaisia etuja. Näitä ovat majoitus, lukukausimaksut, terveydelle kulut ja matkakulut. Majoitus antaa opiskelijoille turvattu paikka asuntolassa yliopiston heidät hyväksytään. Jos opiskelija haluaa muuttaa pois, he joutuvat maksamaan omat kulut. Turkin yliopistot eivät pyydä maksuja, niiden opiskelijat, joten koulutuksen on täysin ilmainen. Myös kaikki kansainväliset opiskelijat kuuluvat julkisen sairausvakuutuksen turkin Hallitus. Sairausvakuutus on esittänyt hallitukselle sekä kansalaisten ja kansainvälisten opiskelijoiden. Turkin Hallitus tarjoaa kaksi lippua oppilaat tulevat Turkki ja palata kotimaahansa opintojen jälkeen on valmis, kuten matkakulut.

  Sovellus Prosessi Stipendejä

  Sovellus prosessi on samanlainen kuin muut erilaisia stipendejä. Vaatimukset ovat opiskelija on Yliopiston pääsykoe Arvosana, Tutkintotodistuksen Arvosana, Keskiarvo, Arvosanat, lukion Valmistumisen, Kansainvälinen Testi Pisteet ja CGPA. Ennen kuin aloitat tämän sovelluksen prosessi, opiskelijoiden tulisi tarkistaa maan tila. Turkin Hallitus on luettelo maista, jotka voivat hakea stipendiä kysymys hakuaika annettu. Eri aikoina sovellus avulla eri maat voivat hakea apurahoja jatko, masters tai PhD ohjelmia. Lisäksi vuosittain turkin Hallitus ilmoittaa, ikä hakijat, jotka voivat hakea apurahoja eri ohjelmia. Ikä rajoitus on erittäin tärkeä, ja on tarkastettava, ennen kuin sovellus. Toinen merkittävä rajoitus on, että jos olet jo opiskelu Turkissa, et voi hakea stipendiä. Näin ollen opiskelijoille täytyy tehdä oma tutkimus ennen kuin ne tulevat Turkista. Hakijoiden on valmistella asiakirjat ja esittää ne pyydettäessä.

  Arvostetun Osastojen Yliopistojen Turkissa

  Yliopistot Turkissa tarjoavat erilaisia arvostettuja ohjelmia ilmaiseksi akateeminen ympäristöissä, joissa niiden arvostetun akateemisen henkilöstön ja monia palveluita. Arkkitehtuurin osastot tarjoavat yksi näistä arvostetun ohjelmia monissa yliopistoissa erityisesti Bilkent ja Bahcesehir Yliopistoissa. Ne tarjoavat ohjelmia, joissa tiedon helppoa saatavuutta ja kaikenlaisia akateemisia saavutuksia niin, että opiskelijat saavat globaalisti hyväksytty ja laaja koulutus, hankkia tarvittavat taidot, kokemusta ja laitteita. Myös, civil engineering ohjelmat Turkki tarjoavat erilaisia ominaisuuksia jatko-taitava, kokenut, maallinen-hyväksytyt opiskelijat. Yleensä engineering ohjelmat ovat arvostettuja Turkissa. Niiden nykyajan opetussuunnitelmia, vapaa pääsy tietoon ja korkeasti koulutetun akateemisen henkilöstön ovat niiden parhaita puolia.

  Etunimi sukunimi *

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Lähettäkää meille sähköpostia

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Puhelinnumero *

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Skype