English Pусский Deutsch French Svenska Türkçe Norsk Nederlands Polski Slovenčina Suomeksi العربية فارسی 中国

OUR TEAM

Tervetuloa Summer Home Asuntovälitykseen Turkkiin!

Summer Home Asuntovälitys on turkkilainen yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee kauniissa merellisessä Alanyan kaupungissa Turkin Rivieralla. Toimisto sijaitsee keskeisellä paikalla Damlatasin alueella lähellä vanhaa keskustaa ja myös lähellä suosittua Kleopatra- rantaa. Omistaja on lisenssoitu kiineistövälittäjä, jolla on kokemusta asuntomarkkinoilta monen vuoden ajalta. Omistautuminen asiakkaille, sekä ilmiselvä osaaminen on kasvattanut mainettamme ja tuonut kunnniaa nimellemme kiinteistöalalla.

Asuntovalikoimamme on laaja alkaen viihtyisistä pienistä asunnoista aina ylellisiisn luksushuviloihin, keskustan sykkivästä ytimestä aina maaseudun rauhallisimpiin alueisiin. Toteuta unelmasi, ja yksi kauneimmista lomakohteista voi olla uusi kotisi.

Sijoitus asuntoon ulkomailla on tärkeä päätös, asunnonvälittäjämme antavatkin asiakkailemme luotettavaa ja rehellistä sijoitusneuvontaa kiinteistösijoituksessanne. Kansainvälinen tiimimme ymmärtää asiakkaittensa tarpeet ja mieltymykset ja halut asuntojen yksityiskohtien ja laadun suhteen. Summer Home:in edustaja opastaa teitä esittelymatkanne aikana, antaa teille tietoa ja palvelee ammattitaidolla ja luottamuksella koko ostoprosessin ajan. Oman mukavuutenne takaamiseksi joko englanniksi, saksaksi, hollanniksi, slovakiaksi, ruotsiksi, venäjäksi, puolaksi, arabiaksi, persiaksi tai turkiksi.

Koska omaamme paljon tietoa asuntomarkkinoista pystymme tukemaan teitä kilpailukykyisenä kumppanina myös ostotapahtuman jälkeen. Summer Home Kiinteistövälityksen motto onkin: Pidä asikkaasi tyytyväisenä, tee palvelusta juuri hänelle miellyttävä kokemus. Asiakkaan tyytyväisyys on meidän menestyksemme.

Jos etsitte yhteistyökumppania, klikkaa linkkiä Yhteistyö Summer Home Alanyan kanssa

If you are looking for a partnership, click Collaboration with Summer Home Alanya.