Turkin Kansalaisuus

Monet ulkomaalaiset, jotka haluavat jäädä ja elää Turkissa applay turkin kansalaisuus. On olemassa useita vaatimuksia, jotka ovat välttämättömiä tässä prosessissa.

Turkin Kansalaisuus

Turkin Kansalaisuus



Joka vuosi, on monia ulkomaalaisia, jotka koskevat turkin kansalaisuus. Saadakseen turkin kansalaisuus, on olemassa useita vaatimuksia, jotka ovat tarpeen, jotta voidaan saada turkin kansalaisuus.

Tapoja saada ja saada turkin kansalaisuus

1. Turkin kansalaisuuden syntymän: toinen vanhemmista on turkin kansalainen, lapsi saa turkin kansalaisuuden syntymän automaattisesti

2. Turkin kansalaisuuden syntymän jälkeen toimivaltaisen viranomaisen päätökseen: a) yleiset sovellukset
Hakijoiden turkin kansalaisuus on:
- olla täysi-ikäinen ja on kyky toimia mukaan oman kansallisen lainsäädännön
- olemaan asuvan Turkissa 5 vuotta keskeytyksettä – helppo tapa saada oleskelulupa Turkissa on omistaa kiinteistöjä Turkissa: viisumi voidaan uusia vuosittain jos ostaa ja omistaa kiinteistöjä Turkissa. Näin sinulla on sijoitus ja helposti voi saada oleskeluluvan sinulle ja perheellesi.
- varmista, päättäväisyyttä asettua Turkki
- ei ole sairaus, jotka muodostavat esteen osalta kansanterveyden
- voi puhua turkin riittävä taso
- on tuloja tai työtä tarjota varoja Turkissa
- olla hyvä moraali
- ei ole toimia vastaan kansallisen tai yleisen turvallisuuden
Mahdollisuudet saada turkin kansalaisuus voidaan parantaa, jos voit todistaa, että voit tehdä arvokasta työtä kulttuurin ja yhteiskunnan Turkissa.

b) poikkeuksellinen soveltaminen
Hakijat, saattavat olla oikeutettuja kansalaisuuden Turkissa päätöksellä ministerineuvoston. Ne on säädettävä, että heillä ei ole toimia, jotka muodostavat esteen osalta kansallinen turvallisuus ja yleinen järjestys. Edellytykset:
- ulkomaalaiset, jotka ovat brough teollinen suunnitelma Turkkiin tai erityistä palvelua taloudellinen, teknologinen, tieteellinen, sosiaalinen, taiteellinen, kulttuurin tai urheilun aloilla
- ulkomaalaiset, joiden kansalaisuuden on tarpeen
- ihmiset hyväksytään maahanmuuttajat

c) sovelluksia uudelleen hankinta turkin kansalaisuus
Ne ihmiset, jotka ovat menettäneet turkin kansalaisuutta voi hakea uudelleen, sen on oltava vähintään 3 vuotta asuinpaikka Turkissa.

d) hakemus, joka koskee turkin kansalaisuus avioliiton
Tämä tapa on yksi helpoimmista tavoista miten päästä turkin kansalaisuus. 3 vuoden jälkeen avioliiton, jossa turkin kansalainen, ulkomaalainen voi hakea kansalaisuutta Turkissa seuraavat vaatimukset – aviopari on elää yhdessä, toimia, ei voi olla vastaan kansallisen tai yleisen turvallisuuden tai mikä tahansa toiminta, joka ei ole kätevää perheen unionin.

Yleensä sovelluksia ja sovelluksia turkin kansalaisuus avioliiton jälkeen muutaman askeleen, Sisäasiainministeriö tekee lopullisen päätöksen.

Tämä teksti sisältää lyhyempi tietoa prosessi saada turkin kansalaisuus.

Etunimi sukunimi *

ämä kentät ovat välttämättömiä.

Lähettäkää meille sähköpostia

ämä kentät ovat välttämättömiä.

Puhelinnumero *

ämä kentät ovat välttämättömiä.

Skype