TIETOISUUS VAMMAISTEN ON NYT OPETETAAN KOULUISSA

TIETOISUUS VAMMAISTEN ON NYT OPETETAAN KOULUISSA
facebook google plus twitter

Hanke nimeltään "Tietoisuutta Vammaisten Yhteisö" toteuttaa Kunnan Alanya ja Puisto ja Elämän Keskus on aloitettu taas alusta Lukuvuoden 2018-2019. Ensimmäinen koulutus toteutettiin Fatma Alaettinoğlu peruskoulun.

TIETOISUUS ON PARHAILLAAN SELITTI TUHANSIA OPISKELIJOITA JOKA VUOSI

Uuden lukuvuoden, Alanya Kunnan vammaisten tietoisuus, koulutus seminaarit ovat alkaneet. Alanya Kunta, jonka tavoitteena on juurruttaa vammaisten tietoisuutta yhteiskunnassa nuorena, antaa seminaari tuhansia opiskelijoita vuosittain selittää vaikeudet käytöstä. Seminaarin jälkeen, kirjoja aiheesta ovat antaneet opiskelijoille kuin lahjoja.

OPISKELIJAT OVAT KERTONEET ELÄYTYÄ

Koulutus antaa opiskelijoille Fatma Alaettinoğlu opiskelijat, aiheita, kuten määritelmä vammainen henkilö, käyttäytyminen ryhmään sen mukaan vammaisuuden ryhmien ja empatia olivat selitti. Samaan aikaan, maailma kuulovammaisten ja perus viittomakielen opintoja, kirjaimia, numeroita, päivittäinen vuoropuhelu kysymyksiä olivat mukana koulutuksessa.

Esra Yemez, psykologi, joka on vahvistettu hänen aiheita draama soittaa ja dioja, vastasi lasten kysymyksiin.

AUTTAA JUNA ON MATKALLA

Samalla opiskelijoille annettiin esimerkkejä onnellisuuden jakaminen.

Apua Juna, joka edelleen vaeltaa ympäri kaupunkia center, pysähtyi tänään Fatma Alaettinoğlu peruskoulun. Opiskelijat keräävät kirjoja, paperitavarat, leluja, kenkiä, vaatteita ja mitä he voidaan jakaa junassa ja toimittaa sen Kunnan Alanya toimitetaan ystäviä maaseudulla. Opiskelijat totesivat, että he olivat onnellisia samaa tavaraa ne on kerätty "kouluttamiseen" ja pyysi kampanja jatkaa.