English Pусский Deutsch French Svenska Türkçe Norsk Nederlands Polski Slovenčina Suomeksi العربية فارسی 中国

Tarkastus Matkoja

Select your property in Turkey 1
Buy your Flight Ticket 2
Get Free Transfer from airport 3
Get Free Accommodation 4
View your dream home and get payback of your trip expenses 5
Get your dream property in Turkey 6

Tarkastus Matka

Tarkastuksen Matka on mahdollisuus kerätä kaikki tiedot, ja tarkastella kiinteistön online portfolio. Kesällä Kotiin katselu matka on suunniteltu mukaan yksittäiset vaatimukset, henkilökohtaiset tiedot, sopii teidän budjettia. Me tarjoamme sinulle tarkkaa tietoa kiinteistön oman edun, mukaan lukien kiinteistön esite, tasopiirustukset, hinnasto ja hankkeen sijainti.

----räjähtää

Varaus Päivämäärät

Loman aikana Turkki, edustaja Summer Home Real Estate takaa sinulle täyden henkilökohtaista huomiota, ystävällinen ja luotettava palvelu, kaikki yksityiskohtaisia tietoja ostoprosessi on saatavilla englanti, saksan, slovakian, ruotsin, puolan, venäjän, arabian tai turkin kielellä, avuksesi. Ilmoita siitä meille etukäteen suunnitellut päivämäärät tarkastus matkaa, haluamme varmistua, että haluan, että minuun päivämäärät ovat mukaisesti aikataulussa.

Siirto - Hotelli Majoitus - Lentolippu

Summer Home Real Estate järjestää lentokenttäkuljetukset, Antalya/Gazipasa airport saapuminen ja siirtää lähtiessä suoraan hotelliin. Tarjoamme sinulle hotellimajoitus puolihoidolla mukava ja miellyttävä ympäristö. Jos ostat kiinteistön kautta meille, allekirjoittamisen jälkeen ostosopimuksen, me kattaa kustannukset matkasi.

* Siinä tapauksessa, että et ostaa omaisuutta kautta Summer Home Real Estate tarkastuksen aikana matkan, olet velvollinen kattamaan kaikki kulut lento, kuljetus ja majoitus.

* Kesällä Kotiin tarkastus matka on suunniteltu mukaan yksittäiset vaatimukset, henkilökohtaiset tiedot, sopii teidän budjettia.

Olet tervetullut varaamaan tutustumismatkan!

jos mikä ihana maa Turkki on sekä rikkaus värikäs historia, kulttuuri ja upeat näkymät maaseudulle tarjolla. Uskomme, että tulet jumaloida Välimeren ja haluaisin nauttia upea elämäntapa täällä turkin Rivieralla.

ESITTELYMATKA

OTTAKAA YHTEYTTÄ KOSKIEN ILMAISTA ESITTELYMATKAA

Tarttukaa tilaisuuteenne tulla tutustumismatkalle ennen kuin teette ostopäätöksenne!


Me Summer Home Kiinteistövälityksessä järjestämme mielellämme teille esittelymatkan. Esittelymatkan aikana tulette omin silmin näkemään kohteet, joista olette kiinnostunut. Mitkään kuvat eikä yksityiskohtaisetkaan tiedot, eivät korvaa sitä, että näette kohteen ja sen ympäristön itse.

Turkey Alanya
Turkey Trips
Turkey Travel

Mistä meidät löytää:

Oma turvasatamanne, jossa voitte nauttia auringosta, pitkistä hiekkarannoista ja lämpimistä illoista?