Tarkastus Matkoja: Tulevat Turkki ja Valita unelmiesi Kodin Tarkastus Matkoja: Tulevat Turkki ja Valita unelmiesi Kodin Tarkastus Matkoja: Tulevat Turkki ja Valita unelmiesi Kodin Tarkastus Matkoja: Tulevat Turkki ja Valita unelmiesi Kodin Tarkastus Matkoja: Tulevat Turkki ja Valita unelmiesi Kodin Tarkastus Matkoja: Tulevat Turkki ja Valita unelmiesi Kodin Tarkastus Matkoja: Tulevat Turkki ja Valita unelmiesi Kodin Tarkastus Matkoja: Tulevat Turkki ja Valita unelmiesi Kodin Tarkastus Matkoja: Tulevat Turkki ja Valita unelmiesi Kodin Tarkastus Matkoja: Tulevat Turkki ja Valita unelmiesi Kodin Tarkastus Matkoja: Tulevat Turkki ja Valita unelmiesi Kodin Tarkastus Matkoja: Tulevat Turkki ja Valita unelmiesi Kodin Tarkastus Matkoja: Tulevat Turkki ja Valita unelmiesi Kodin Tarkastus Matkoja: Tulevat Turkki ja Valita unelmiesi Kodin

Tarkastus Matkoja

Select your property in Turkey 1
Buy your Flight Ticket 2
Get Free Transfer from airport 3
Get Free Accommodation 4
View your dream home and get payback of your trip expenses 5
Get your dream property in Turkey 6

Tarkastus Matka

Tarkastuksen Matka on mahdollisuus kerätä kaikki tiedot, ja tarkastella kiinteistön online portfolio. Kesällä Kotiin katselu matka on suunniteltu mukaan yksittäiset vaatimukset, henkilökohtaiset tiedot, sopii teidän budjettia. Me tarjoamme sinulle tarkkaa tietoa kiinteistön oman edun, mukaan lukien kiinteistön esite, tasopiirustukset, hinnasto ja hankkeen sijainti.

----räjähtää

Varaus Päivämäärät

Loman aikana Turkki, edustaja Summer Home Real Estate takaa sinulle täyden henkilökohtaista huomiota, ystävällinen ja luotettava palvelu, kaikki yksityiskohtaisia tietoja ostoprosessi on saatavilla englanti, saksan, slovakian, ruotsin, puolan, venäjän, arabian tai turkin kielellä, avuksesi. Ilmoita siitä meille etukäteen suunnitellut päivämäärät tarkastus matkaa, haluamme varmistua, että haluan, että minuun päivämäärät ovat mukaisesti aikataulussa.

Siirto - Hotelli Majoitus - Lentolippu

Summer Home Real Estate järjestää lentokenttäkuljetukset, Antalya/Gazipasa airport saapuminen ja siirtää lähtiessä suoraan hotelliin. Tarjoamme sinulle hotellimajoitus puolihoidolla mukava ja miellyttävä ympäristö. Jos ostat kiinteistön kautta meille, allekirjoittamisen jälkeen ostosopimuksen, me kattaa kustannukset matkasi.

* Siinä tapauksessa, että et ostaa omaisuutta kautta Summer Home Real Estate tarkastuksen aikana matkan, olet velvollinen kattamaan kaikki kulut lento, kuljetus ja majoitus.

* Kesällä Kotiin tarkastus matka on suunniteltu mukaan yksittäiset vaatimukset, henkilökohtaiset tiedot, sopii teidän budjettia.

Olet tervetullut varaamaan tutustumismatkan!

jos mikä ihana maa Turkki on sekä rikkaus värikäs historia, kulttuuri ja upeat näkymät maaseudulle tarjolla. Uskomme, että tulet jumaloida Välimeren ja haluaisin nauttia upea elämäntapa täällä turkin Rivieralla.

INSPECTION TRIP

Grab the chance to come on an Inspection trip before you make up your mind to buy!


We at Summer Home Real Estate are happy to organize an Inspection Trip for you. On this trip, you get the possibility to see the property you are interested in with your own eyes. Pictures and facts cannot compare to see the property and its environment for yourself.

Turkey Alanya
Turkey Trips
Turkey Travel

Where can you find us:

Your own piece of heaven where you can enjoy the sun, long beaches and warm evenings?