Talvi urheilu kahden tunnin päässä sunny Antalya

Hiihtokausi Turkissa on täydessä vauhdissa!

Talvi urheilu kahden tunnin päässä sunny Antalya

Talvi urheilu kahden tunnin päässä sunny AntalyaHiihtokausi Turkissa on täydessä vauhdissa! Yksi hiihtokeskuksissa, Davraz, sijaitsee hyvin lähellä aurinkoisella Välimeren rannikolla. Hiihtokeskus avattiin vuonna 2006, 160 km päässä Antalyan ja 25 km: n päässä kohteen isparta. Useat hiihtohissit toimivat keskellä. Se on mahdollista vuokrata hiihtovarusteet ja erityistä vaatteet. Palveluja ammatillinen ohjaajat ovat käytettävissä aloittelijoille.

On yleistä 9 ladut sijaitsee korkeudessa 1650 - 2500 metriä keinona. Ne täydellisesti sopivat sekä aloittelijoille ja ammattilaisille. Useimmat kappaleet (4 km) ovat keskipitkän monimutkaisuus. On olemassa myös kaksi mustaa raitaa kokonaispituus on 3,7 km.

Niille, jotka eivät halua tai jotka ovat kyllästyneet millaista laskettelu ja lumilautailu voi kävellä Metsän läpi Puiston ja nauttia upeat näkymät, tai he voivat nauttia viihtyisässä ravintolassa, jossa on kuppi kuumaa kahvia. On olemassa kolme viehättävä järviä lähistöllä. Siellä on myös baareja, yökerhoja, kuntosaleja ja enemmän hotelleja Davraz.

Kausi kestää joulukuusta Maaliskuuhun. Paksuus lunta voi olla jopa kaksi metriä.

Etunimi sukunimi *

ämä kentät ovat välttämättömiä.

Lähettäkää meille sähköpostia

ämä kentät ovat välttämättömiä.

Puhelinnumero *

ämä kentät ovat välttämättömiä.

Skype