Korkealuokkaisia huviloita omalla uima- altaalla ja merinäköalalla Alanyassa

€ 300.000
property id
1241
location
Alanya
Kargicak
size
230m2 to 230m2
bed
4+1 to 4+1
bath
3 to 3
calendar
2017
beach
3 km
airlines
25 km
 • Huoneita 4+1
 • Koko 230 m2
 • Balcony 3
 • Kylpyhuoneita 2
 • Hinta € 300.000

Miksi suosittelemme juuri näitä huviloita?

 • Kaunis näköala merelle ja vuorille.
 • Nykyaikainen tyyli.
 • Hyvin yksityinen ja kauniissa ympäristössä.

Myynnissä huviloita upealla näköalalla Alanyassa

Nämä upeat Svala Villas huvilat sijaitsevat mahtavan Taurus- vuoriston rinteellä Kargicakissa. Sijaintinsa ansiosta niillä on upeat näkymät yli Välimeren. Kargicak sijaitsee noin 15 km päässä Alanyan keskustasta ja on kuuluisa rauahllisesta ilmapiiristään. Kohde kiinnostaa ihmisiä jotka haluavat tulla lataamaan akkujaan ja rentoutumaan omaan kotiinsa Turkkiin. Alue on säästynyt turistimassoilta, vaikka mielenkiintoinen se onkin. Omasta keskustasta löytyy ravintoloita, kauppoja, apteekkeja, terveyskeskuksia, pankkeja ja muita tärkeitä palveluita. Ihmiset tulevat Kargicakiin usein nauttimaan sen rauhasta ja kauniista rannoista.
Svala Huvilkat tarjoavat yksityisyyttä, huviloita on neljä joissa on neljä makuuhuonetta, ja kaksi paritalohuvilaa. Yhteisiä piirteitä on uima- allas, puutarha, autotalli, ripustettu katto ledvaloineen olohuoneessa ja makuuhuoneissa, isot PVC- raamiset ikkunat ja parvekkeenovet tuplalaseilla, teräksine tyuvaovi, täysin toimiva koristeellinen takka, beesiit graniittilaatat lattioissa, valmiiksi asennettu keittiö kodinkoneineen, ilmastointi joka huoneessa, satelliittikanavat, internet- ja puhelinyhteydet, puutarhuri, varytiointi, generaattori ja paljon muita ajanmukaisia mukavuuksia ja yksityiskohtia.

Yleistä tietoa tästä ainutlaatuisesta kohteesta Alanyassa

Nämä ylksityiset huvilat on rakennettu 425 m² tontille ja asuinpinta- alaa niissä on 231 m² parvekkeet ja terassit mukaanlukien. Alakerrassa on tilva ja nykyaikainen olohuone, avoin keittiö, terassi, makuuhuone ja tyylikäs kylpyhuone suihkulla. Ylemmässä kerroksessa on kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta, varastotila ja kaksi parveketta. Puutarha on koristeltu kauniilla istutuksilla, palmuilla, kukkapenkillä ja siellä on myös uima- allas. Tämä tosiaan on yksi alanyan parhaiten suunnitelluista huviloista.

Svala Huvilat ovat ylellisen elämäntyylin uusi määritelmä virkistävässä ympäristössä. Upea huvila ja rauhallinen alue, joka suo yksityisyyttä vain 1,5 km päässä rannasta. Tämä kohde on täydellinen juuri sinulle, joka haluat huvilan Turlista ja samalla myös ylellistä yksityisyyttä.


 • Cable TV - Satellite
 • Inside Swimming Pool
 • Private garage

View of the Property on The Map

Etunimi sukunimi *

Please enter your name.

Lähettäkää meille sähköpostia

Please enter your mail.

Puhelinnumero *

Please enter your phone.

Skype

Jättäkää yhteystietonne ja otamme teihin pian yhteyttä.

Işık Teker

Kiinteistöjen myyntipäällikkö
Hollanti, Englanti, Saksa, Turkki