Saada Turkin Kansalaisuus On Tullut Helpompaa Sijoittajille

Saada Turkin Kansalaisuus On Tullut Helpompaa Sijoittajille

Puitteissa "Asetusten Muuttaminen Asetusten soveltamiseen Liittyviä turkin Kansalaisuus Laki", joka on julkaistu valtion virallisessa lehdessä 19.09.2018, vähintään kiinteistöjen hinta, että ulkomaalaisten piti maksaa saada kansalaisuuden on vähennetty $250 tuhatta $1 miljoonaa euroa. Sisäasiainministeriö Asiat todettiin, että niille ulkomaalaisille, jotka haluavat saada kansalaisuuden uusia erikoistuneita toimistoja avataan pian ja kaikki tarvittavat prosessit valmistuu aikaisintaan.

Kanssa julkaistu asetus allekirjoitti Presidentti Recep Tayyip Erdoğan, 20th lauseke Liittyvien Säännösten Soveltaminen turkin Kansalaisuus Laki, joka sisältää määräyksiä siitä, ulkomaalaisia saada "turkin Kansalaisuuden poikkeuksellisen" on muuttunut.

Tarvittavat Asiakirjat Hakemus

Voimassa oleva passi
- 4 passi-koon valokuvia
- Syntymätodistus
- Oleskelulupa
- Lääkärintodistus todistaa, että olet hyvä terveys ja fyysinen terveys
- Sertifiointi turkin kielen taito
- Tarvittaessa asiakirjat, jotka osoittavat suhteita puolison kanssa ja lasten (vihkitodistus, syntymätodistus lasten)
- Vahvistus säännölliset tulot (esim. työlupa -, eläke -, vuokra-tulot)
- Asiakirja, joka osoittaa, kuinka kauan olet asunut Turkissa, samoin kuin kaikki uloskäynnit ja merkinnöistä Turkki
- Jos sovellettavissa, turkki ID kopioi ja osoite, sukulaiset Turkissa

Miten Soveltaa

Sen jälkeen uusien säännösten, oletetaan capital asset saadakseen turkin Kansalaisuus on vähennetty $500 dollaria $1 miljoonaa euroa. Myös minimi kiinteistöjen hinta, että ulkomaalaiset, jotka omistavat kiinteistöjä Turkissa ja haluat saada kansalaisuuden on laskenut $250 tuhatta $1 miljoonaa euroa.

Toinen edellytys saada kansalaisuuden sai vähintään joka työllistää vähintään 100 ihmistä ja se on myös muuttunut 50 henkilöä 100. Lisäksi, määrä rahaa, että ulkomaalaisten piti tallettaa pankit sijaitsevat Turkissa oli alennettu $500 dollaria $3 miljoonaa euroa.

Sen lisäksi nämä nopeasti taloudellinen tavalla edellyttäen, että turkin hallitus, siellä olet myös muut kansalaisuuden tyypit;

Kiinteistö-ja Oleskeluluvan Haltijat: henkilö, joka omistaa kiinteistöjä Turkissa ja asui Turkissa keskeytyksettä viiden vuoden ajan voi myös saada kansalaisuutta, mutta myös aikana, että 5 vuoden aikana ne on asunut Turkissa vähintään 185 päivää kunakin vuonna. Minimaalinen omaisuuden arvo ei koske tämän tyyppinen kansalaisuuden.

Syntymä: helpoin tapa on syntyä perheeseen, jossa on turkkilainen äiti ja isä, koska kansalaisten syntyneet yhden tai molemmat turkin vanhemmilla on oikeus saada kansalaisuus kerralla. Lisäksi, jos vanhemmat ovat onnistunut saamaan kansalaisuuden myös heidän lapsensa voivat hyötyä siitä liikaa. Siinä tapauksessa menettää kansalaisuuden, se voi olla uudelleen soveltaa.

Avioliitto: Toinen tapa, joka näyttää olevan kaikkein tunnettu ja helpoin on avioliitto. Avioliitto, jossa turkin kansalainen ei suoraan myönnä kansalaisuutta. Kuitenkin, ulkomaalaiset, jotka ovat olleet naimisissa vähintään kolme vuotta, jossa turkin kansalainen ja jonka avioliitto jatkuu, voi hakea turkin kansalaisuus.

Turkoosi-Järjestelmä: Turkoosi-Järjestelmä otettiin käyttöön vuonna 2017 ja se mahdollistaa lahjakkaita ja koulutettuja ihmisiä, kuten taide, talous, teknologia, urheilu, ja myös sijoittajat ja avainhenkilöt hakea erityinen kansalaisuuden, joka melkein antaa heille täydet oikeudet.

Hakuprosessi

Jos olet tällä hetkellä asuvat Turkissa, voit hakea kautta paikalliseen governorship ja jos asut ulkomailla, voit tehdä sen kautta konsulaattiin. Riippuen olosuhteista, tyyppinen sovellus, voit tehdä muutoksia ja myös tarvittavat asiakirjat vaihtelevat vastaavasti.

Kuten olemme sanoneet, se tulee vaihdella, mutta yleisesti ne voivat olla passi, oleskelulupa, avioliitto todistus, valokuvia, syntymätodistus jne. Siellä on myös toinen ehto varten yksittäisten hakijoiden, joka on läsnä haastattelussa, joka on tehty turkin.

Aika, että koko sovellus prosessi kestää riippuu olosuhteista, kuten asiakirjat, joita tarvitaan teki, mutta sisäministeriön antaa tietoja ja muita päivityksiä. Jos hakemuksesi hylätään, mukaan kansalaisuuslain sinulla on oikeus hakea uudelleen governorship saadakseen kansalaisuuden.

Etunimi sukunimi *

Please enter your name.

Lähettäkää meille sähköpostia

Please enter your mail.

Puhelinnumero *

Please enter your phone.

Skype