English Pусский Deutsch French Svenska Türkçe Norsk Nederlands Polski Slovenčina Suomeksi العربية فارسی 中国

Osto- opas

Ostakaa asuntonne Summer Home:n välittäjältä

Helpoin tapa onnistua asuntokaupassa on ostaa asunto välittäjältä, joka on kokenut ja puhuu kanssanne sama kieltä. Kokenut välittäjä osaa auttaa teitä askel askeleelta asuntokaupan edetessä. Ennen kuin ryntäätte asuntokaupoille, pyydämme teitä harkitsemaan tarkkaan ja olemaan suunnitelmallinen. Tämä ehkäisee monta ongelmaa ja säästää aikaanne.

Ulkomaalaisen asunnonosto Turkista on helppoa. Ostohalun syyt voivat olla moninaiset, mutta kun aika on käsillä, on tärkeää, että te ostajana ymmärrätte kaupankäynnin kulun ja muut siihen liittyvät asiat.

Kuitenkin asunnonostossa saattaa ilmetä ongelmia, jos kaupankäynnin aikana on tehty virheitä. Aloittakaa tutkimalla asiaa. Mieleenne nousee monia kysymyksiä ja on tehtävä päätöksiä, kun asunnonostoa suunnittelee. Voitte tarkastella asuntovalikoimaamme, ja teille alkaa muodostua idea haluamastanne asunnosta. Mitkä ovat asuntojen hyviä puolia ja mitkä taas eivät sovi teidän tarpeisiinne, hinnoissa on myös paljon vaihtelua, etsikää budjettiinne sopiva kohde. Kun kaikki muu on mietitty, sijainti, asunnon koko ja hinta ovat ratkaisevat tekijät. Ostohetkellä pelkästään välittäjä ei ole tärkeä tekijä, yhtä tärkeää on suunnata katse myös rakennuttajaan. Me Summer Home Asunnonvälityksessä valitsemme huolellisesti esittelemämme kohteet ja välitämme keräämämme tiedot asiakkailemme. Ostaessanne asuntonne meiltä, hyödytte siitä monella tapaa. Autamme teitä etsimään juuri teille sopivan kohteen ja voitte hyötyä ammattitaidostamme myös ostotapahtuman jälkeen.

Taloudellinen sunnitelma ennen asunnonostoa

Jos suunnittelette asunnonostoa Turkissa oleskelunne aikana, suosittelemme taloudellisen tilanteenne tarkastamista ennen kuin saavutte Turkkiin. Vaikka ette olisi varma, päätättekö ostaa vai tulla vain katselemaan, on taloudellinen tilanne hyvä olla selvillä. Erilaisten asuntojen maksuehdot vaihtelevat suuresti, riippuen onko kyseessä uudiskohde, jälleenmyyntiasunto vaiko vasta rakenteilla oleva kiinteistö. Yleinen sääntö on, että hinta ja maksumahdollisuudet lisääntyvät samassa kurssissa.

Yleensä suurta summaa käteistä ei ole tarvetta olla käsillä. Suurimmassa osassa tapauksista, pankkisiirto on riittävä, kun kaupan sitova varausmaksu on hoidettu. Jos kuitenkin haluatte itse koko kauppasumman olevan hallussanne ostohetkellä, neuvotelkaa pankkinne kanssa ennen matkaan lähtöä. Ottakaa myös selvää kuinka kauan aikaa pankiltanne vie siirtäessään summan turkkilaisen pankin tilille.

Jos haluatte ottaa lainan asunnonostoa varten, suosittelemme neuvottelemaan lainanantajanne kanssa ja pyytämään vahvistusta sille, minkä kokoinen laina on kyseessä ja minkä ajan kuluessa se on mahdollista siirtää. On myös mahdollista hakea lainaa Turkista, me työskentelemme yhden Turkin johtavista pankeista, Deniz Bank:in kanssa.

Asunnon osto Turkista

Ulkomaalaisen on mahdollista ostaa asunto Turkista seuraavien ehtojen täyttyessä:

• Kiinteistöllä on oltava omistusasiakirja (TAPU) joka on rekisteröity asuntorekisterivirastossa.
• Kiinteistöllä ei saa olla laajentamismahdollisuutta
• Kiinteistö ei saa sijaita lähellä armeijan kohdetta.
• Kiinteistön tontti ei saa olla historiallisesti arvokas, lunonnonsuojelualueella tai maanviljelysalueella

Teidän on myös kuuluttava ulkomaalaisten ryhmään, joilla on lupa omistaa asunto Turkista

Syitä Ostaa Kiinteistön Turkissa

Syitä Ostaa Kiinteistön Turkissa

Monet ihmiset törmännyt kysymykseen, mistä ostaa kiinteistön. Turkki antaa sinulle monia syitä, miksi sinun pitäis...

facebook google plus twitter whatsapp
Turkin Kansalaisuus

Turkin Kansalaisuus

Joka vuosi, on monia ulkomaalaisia, jotka koskevat turkin kansalaisuus. Saadakseen turkin kansalaisuus, on olemassa usei...

facebook google plus twitter whatsapp
Oleskelulupa - Turkin

Oleskelulupa - Turkin

Ulkomaalaisten, jotka haluavat tulla Turkin on oltava viisumi (30,60 tai 90 päivää) tai viisumivapaudesta. Ulkomaalai...

facebook google plus twitter whatsapp
Oston kustannukset

Oston kustannukset

Expenses of buying This are the expenses you have to count on when you are buying a property in Turkey. Giving Power...

facebook google plus twitter whatsapp
FAQ

FAQ

Kuinka paikallinen väestö suhtautuu ulkomaalaisiin? Turkkilaiseen kulttuuriin kuuluu vieraanvaraisuus ja turistit ova...

facebook google plus twitter whatsapp
Rahoitus Turkissa

Rahoitus Turkissa

Summer Home kiinteistönvälitys Turkissa tekee yhteistyötä monien rakennusyhtiöiden kanssa ja voi nyt tarjota uniikk...

facebook google plus twitter whatsapp
Asunnon ostaminen Turkista

Asunnon ostaminen Turkista

Asunnon ostaminen Turkissa Kauppakirja Kauppakirja laaditaan sekä omalla englanniksi, että Turkin kielellä. Sop...

facebook google plus twitter whatsapp