sort-gridsort-list

Omaisuus myytävänä sisään Konyaalti

Konyaalti on hyvin moderni ja mukava piirin Antalyan. Se on alueella, jossa sininen-merkittyjä ranta täyttää kahviloita, puistoja, suuri luonto, mukavia ihmisiä ja paljon viihde. Ihmiset nauttia pyöräilyä, rullaluistelua, picnicking, vesiurheilua ja monia muita hienoja toimintoja.Sama sijainti----räjähtää

Konyaalti sijaitsee Länsi-osa Antalya. Se oli historiallisesti osa Lycian Sivilisaation, siksi on monia historiallisia nähtävyyksiä ja vierailla rauniot. Se on ajatellut, että Konyaaltı oli paikka, jossa ihmiset käyttää käyttää veden kuljetukseen. On rauniot linnan historian harrastajille täytyy nähdä.

Se sisältää Antalyan satama, ja se on 20 km päässä lentokentältä. Konyaalti on erittäin suosittu paikka keskuudessa turkkilaisia ja ulkomaisia matkailijoita, koska sen kauniit rannat 4-5 km. Ranta on yleensä täynnä, mutta voit löytää rauhaa ja hiljaisuutta lähellä meren kallioita. Jos menet merelle kallioita, tapaat uskomaton näkymä kuten kaunis Välimeren Meri-ja Beydaglari Vuoret.

----räjähtää

Jos olet historian harrastaja, sinun täytyy nähdä, Antalyan Museo. SE on täynnä kauniita esineitä. Luonto harrastajat, Geyikbayiri Luola tarjoaa hieno kokemus sen 6,5 metriä syvyyttä ja upeat näkymät varsinkin sadepäivinä. Se on 120 metriä pitkä ja vain 5 minuutin päässä. Mielenkiintoinen kokemus olisi ottaa ranta päivä Sarisu Naisten Beach, jos olet nainen, tietenkin. Tämä ranta on vain naisille ja vain naiset työntekijät eivät saa työskennellä. Tarjolla on myös ulkoilma-teatteri Konyaalti-kulttuuri-ilta.

Konyaalti on täydellinen paketti, jossa sen luonnon kauneutta, upeat rannat rannikolla Välimeren, mielenkiintoinen toiminta, viihde-ja retki toimintaa. Piiri tarjoaa sinulle mukava, rauhallinen ja mukava loma perheen tai ystävien kanssa. Se on eri toimintoja, tarjota teidän onnistuneen loman.

Konyaalti on hyvin moderni ja mukava piirin Antalyan. Se on alueella, jossa sininen-merkittyjä ranta täyttää kahviloita, puistoja, suuri luonto, mukavia ihmisiä ja paljon viihde. Ihmiset nauttia pyöräilyä, rullaluistelua, picnicking, vesiurheilua ja monia muita hienoja toimintoja.