Olive City Apartments general - 1
Olive City Apartments general - 2
Olive City Apartments general - 3
Olive City Apartments interior - 4
Olive City Apartments interior - 5
Olive City Apartments interior - 6
Olive City Apartments interior - 7
Olive City Apartments interior - 8
Olive City Apartments interior - 9

Olive City Apartments

€ 115.000
property id
[SOLD]1028
location
Alanya
Cikcilli
size
159m2 to 257m2
bed
3+1 dp to 5+1 dp
bath
3 to 4
calendar
2011
beach
1,7 km
airlines
125/40 km
 • Huoneita : 3+1 dp
 • Koko : 159 m2
 • Balcony : 2
 • Kylpyhuoneita : 3
 • Hinta : € 115.000
 • Huoneita : 5+1 dp
 • Koko : 257 m2
 • Balcony : 3
 • Kylpyhuoneita : 4
 • Hinta : € 179.000

Unelmakotisi Turkissa! Kohteessa on laaja puutarha, miellyttävät altaat, erinomainen muotoilu ja huippulaatu? Tervetuloa todellisuuteen - kohteesi on Olive City !

Meillä on ilo esitellä teille Utopia II, kehityksen kärjessä oleva uutuus Alanyassa tarjoten tyyllikkäitä 2 ja 1 makuuhuoneen kokonaisuuksia. Saat samalla erinomaisen paikan, millä on henkeäsalpaavat näkymät Välimeren rantaviivalle sekä viihtyisän ja tyylikkään ympäristön.

Hanke Olive City on suunniteltu omatoimiseksi alueeksi, kaikki on. Hankkeeseen kuuluu sisä- ja ulkouima-altaat, lastenklubi, kuntokeskus, lenkkeily- ja pyöräilyreittejä, urheilu- ja vapaa-ajan palvelut , observatorio, ravintola, 24/7 vartiointi, kaunis maisemointi ja arkkitehtuuri yhdistyvät luoden miellyttäviä asuintilojen ja moderneille perheille.

Tontti on 66250 m2 ja 510 yksikön Utopia II Olive City tarjoaa innovatiivisen valikoiman moderneja asuntoja. Nelikerroksisen alueen rakennukset tarjoavat ihanteellisen asuinympäristön viihtymiseesi sekä sisällä, että ulkona. Virkistysmahdollisuudet ovat hyvät suuressa puutarhassa sekä Alanyassa ja muualla lähialueilla.

Utopia II OLive City tarjoaa nautintoja koko perheelle iästä riippumatta. On vesipuisto, miniklubi ja minigolf saavat perheen pienimmät viitymään, kun taas jalkapallo- ja tenniskentät tai muut liikuntahetket tarjoavat energisiä nautintoja itse kullekin.

Rentoudu uima-altaissa, nauti porealtaasta, voit ehkä saunoa - sinulla runsaudenpula UtopiaII:ssa, tai rentoudu puutarhassa tai parvekkeella, nauti upeista maisemista. Voit kokea lempeän Taurusvuoriston tuulen viileyden tai nautia kuumasta auringonpaisteesta Turkin kuuluisalla Rivieralla.

OLIVE CLUB
Utopia Club on 31500 m2 ylellisyyttä tarjoava urheilu-ja vapaa-ajanalue, ja se on suunniteltu täyttämään jokaisen kuntoiluun- ja urheiluun tarvitsevasi palvelut Alanyassa .

Utopia Club sisältää täyden palvelun ravintolan ja vitamiinibaarin, ulkoilma parvekkeet jalkapallokentälle , suihkut pukuhuoneissa.

Liikuntaosasto Utopia Club tavoitteena on hyödyttää kaikkia jäseniä järjestämällä säännöllisesti grilli- & syntymäpäiväjuhlia, vaellusta ja patikointi- ja veneretkiä sekä urheilukilpailuja .

Kaikki kulut luovutus, verot, sähkö- ja vesiliittymät ja asuminen( Iska) kuuluu.


 • Cable TV - Satellite
 • Inside Swimming Pool
 • Kuntokeskus

View of the Property on The Map

Etunimi sukunimi *

ämä kentät ovat välttämättömiä.

Lähettäkää meille sähköpostia

ämä kentät ovat välttämättömiä.

Puhelinnumero *

ämä kentät ovat välttämättömiä.

Skype

Jättäkää yhteystietonne ja otamme teihin pian yhteyttä.

Işık Teker - Kiinteistöjen myyntipäällikkö

Işık Teker

Kiinteistöjen myyntipäällikkö
Hollanti, Englanti, Saksa, Turkki