Oleskelulupa - Turkin

summerhome oturma izniUlkomaalaisten, jotka haluavat tulla Turkin on oltava viisumi (30,60 tai 90 päivää) tai viisumivapaudesta. Ulkomaalaiset, jotka haluavat pysyä pidempään (yleensä 1 vuosi), on haettava oleskelulupa Turkissa.

Ensinnäkin sinun täytyy täyttää online-hakemus, jossa biometrinen kuva.
Oleskeluluvan saamiseksi Turkissa, tarvitset seuraavat asiakirjat:
- oleskelulupa hakemuksen
- alkuperäinen ja kopio voimassa olevan passin tai matkustusasiakirjan (kuva sivulla ja sivun viimeinen merkintä)
- neljä passi-koon valokuvia
- ilmoitus koskien taloudellisia resursseja (500 dollaria kuukaudessa tai vastaava muussa valuutassa) ja sen todistus siitä, turkkilainen pankki tilin nimi
- voimassa oleva sairausvakuutus Turkissa
- virallinen asiakirja, jolla oman osoitteen (joko kopion allekirjoitettu ja notaarin vuokrasopimus tai todistus omistaa kiinteistöjä Turkissa, jossa sinun tulee pysyä)

Alkuperäisen hakemuksen

Jos haet oleskelulupaa ensimmäistä kertaa, sinun täytyy tehdä online-varauksen ennen kuin menee toimistoon. Online-varaus on tehtävä ennen turistiviisumin umpeuduttua. Sitten, sinun täytyy täyttää e-ikamet - online-sovellus virallisilla verkkosivuilla (www.goc.gov.tr) ja kaikki mainitut asiakirjat ennen.
Jos haet ensimmäistä kertaa, voit valita "ensimmäinen hakemus". Jälkeen täyttämällä e-ikamet, näet vahvistussivun, jossa on kaikki yksityiskohdat ja määrä rahaa, että joudut maksamaan verovirastolle. Tulosta tämä sivu, jos mahdollista, verotoimisto he voivat pyytää sitä.
Maksettuaan veroa oleskeluluvan ja ottaa valmis kaikki asiakirjat, päivänä, jona teidän nimittämistä, sinun täytyy käydä paikallisessa toimistossa ja soveltaa henkilökohtaisesti.

Laajentaminen oleskelulupa

Jos olet haltija voimassa oleva oleskelulupa, sinun täytyy seurata useimmat vaiheet aiemmin mainittiin. Sen sijaan, että online-varaus, sinun tarvitsee vain lähettää verkossa sovellus ja lähetä kaikki asiakirjat, joita posti tai kuriiri.