Nympheum Penthouses Nympheum Penthouses Nympheum Penthouses Nympheum Penthouses Nympheum Penthouses Nympheum Penthouses Nympheum Penthouses Nympheum Penthouses Nympheum Penthouses Nympheum Penthouses Nympheum Penthouses Nympheum Penthouses Nympheum Penthouses Nympheum Penthouses
From
€ 235.000

Nympheum Penthouses


3011

Side
Center

222 m2

3+1

2

2013

3

1,5 km

1,3 km

65 km
3+1 222 m2 2 2 € 235.000

Hieno asuntokohteemme Nympheum on lähellä erittäin haluttua Siden vanhaa kaupungia. Kohde on 9000 m² ihanalla tontilla koostuen 72 huoneistosta jakaantuen neljään kortteliin. Nympheum tarjoaa Sinulle ainutlaatuisen arkkitehtonisen suunnittelun. Rakennukset ovat suunnattuna ilmasuunnallisesti erittäin edullisesti hyötymäen koko päivänrunsaasti auringonpaistetta - etelään, itään tai länteen. Kohteella on myös hyvin edullinen ja ainutlaatuinen sijainti. Välittömästi vieressä on Siden koskematon vihreä luonto ja häikäisevän East Beach.

Suunnittelun elementteinä on käytetty luontoa ja moderneja materiaaleja, kuten kiveä, puuta ja ruostumatonta terästä sisustuselementtenä. Asukkaat voivat tuntea olevansa lähempänä luontoa .

Kolmen makuuhuoneen kattohuoneistoihin kuluu: sisäänkäyntitasossa oleva tilava olohuone ja keittiö kodinkoneeneen, kylpyhuone, 2 makuuhuonetta; oma portaikko johtaa jopa makuuhuoneesta erilliselle 42 m2:n kattoterassille, missä on teidän oma katopuutarha.

Kattohuoneiston makuuhuone on tilava ja sinulle on myös tilava pukeitumishuone, seinään sisäänrakennettu TV ja hyllystö, suurehko kylpyhuone kulhomaisilla twin -pesualtailla ja suuri suihkukaappi, jossa on kaksi sadesuihkua.

Kiinteistön monipuoliset ​​ominaisuudet ja mukavuudet: 610 m2:n ulkouima-allas, 48 m2 lastenallas ja 88m2 aurinkoa uima-allas, wellness -keskus, missä on sauna, sisäänrakennettu poreallas, lämmitetty sisäuima-allas, täysin varustettu kuntosali, business -huone, missä tietokone / internet, Wi-Fi altaalla / terassilla ja business -keskuksessa, uima-altaalla puinen terassit oliivipuiden varjossa, sisällä elokuvateatteri, jonka kapasiteetti on 20 henkilöä, lasten leikkihuone ja pelihuone, uima-altaan ja puutarhan ylläpito ja hoito, 24 h vartiointi ja turvakamerajärjestelmä, siivous ja ylläpito pyynnöstä, generaattori.

Asunnon osto Turkista on hyvä sijoitus tulevaisuuteesi!

Işık Teker

speaker_notes Hollanti, Englanti, Saksa, Turkki

Contact Agent

Please fill in the form. We will contact you as soon as possible.


Contact Agent

Please fill in the form. We will contact you as soon as possible.

+90 538 888 16 16