Miten tehdä turkin Baklava

Miten tehdä turkin Baklava

Baklava on yksi suosituimmista aavikot Turkki. Se on erittäin makea desert, joka on erityinen taikina ja siirappi nimeltään 'serbet'. Se on hyvin perinteinen tuoda Baklava Turkista ulkomaisten ihmiset. Myös Turkissa, ihmiset tuovat Baklava heidän perhe ja ystävät eri otteeseen. Baklava on myös perinteinen desert kokoontumisia ja Bayram-juhlat. Yleisesti, moderni turkin ihmiset ostaa Baklava päässä kauppoja, mutta monet ihmiset silti tehdä sen kotona. Se on parempi, kun kokenut äiti tai isoäiti tekee sen kotona.

Ainekset

- 5 lasillista jauhoja

- 3 munaa

- 1 lasi maitoa

- 1 lasi auringonkukkaöljy

- 1 pakkaus leivinjauhetta

- 1 kahvia lusikka etikkaa

- ½ Teelusikallinen suolaa

Roll taikina ohuiksi arkkia ja välillä arkkia

- 1.5 lasi maissitärkkelys

- 250 grammaa sulatettua voita

- 3 lasillista murskattu pähkinä

Sillä siirappi

- 3.5 lasillista sokeria

- 3.5 lasillista vettä

- ½ Kahvia lusikka tuoretta sitruunamehua

Sillä annosta

- ½ Lasi pistaasi jauhe

Valmistelu

1. Laita jauhot syvään kulhoon. Tehdä syvä allas keskellä jauhoja sormella. Laita munat, maito, auringonkukkaöljy, leivinjauhetta, etikka ja suola-allas.

2. Sekoita ainekset hitaasti ja tehdä niistä taikinaksi. Laita märkä kangas ympäri taikina ja anna sen levätä tunnin ajan huoneenlämmössä.

3. Jaa taikina 20 yhtäsuureen palaan. Roll taikina ohuiksi arkkia. Tehdä niistä yhtä ohut kuin mahdollista rikkomatta niitä. Käytä maissi tärkkelys, kun liikkuvan niitä.

4. Laittaa kaikki levyt päällekkäin ja edelleen liikkuvan.

5. Sulata voi pienessä potin ja öljyn välillä arkkia.

6. Öljy pohja pellille voita. Vara-paras kaksi arkkia pohja ja top.

7. Laita 10 arkkia taikina lokeroon toistensa päälle; levitä voisulaa niiden päälle tämän prosessin aikana.

8. Levitä pähkinä päälle nämä 10 arkkia.

9. Laita loput levyt päällekkäin päälle trey, älä unohda levitä voisula lakanoiden välissä. Työnnä puolin arkkia kohti pohjaa trey veitsellä.

10. Viipaloi Baklava lävistäjä muoto. Levitä loput voisula päälle levyt. Laita trey uunissa 180 asteessa noin 50 minuuttia.

11. Valmistella siirappi, sekoita sokeri vedellä syvään potin ja keitä seosta noin 25 minuuttia. Jälkeen lisäämällä sitruunan mehu kiehuvaan seokseen, ota se pois liesi.

12. Kun Baklava on kypsennetty uunissa, kaada siirappi hitaasti tarjotin. Tarjoile Baklava pistaasi jauhe levittää sitä.

 

Etunimi sukunimi *

Please enter your name.

Lähettäkää meille sähköpostia

Please enter your mail.

Puhelinnumero *

Please enter your phone.

Skype