Miksi niin monet ulkomaalaiset valita Alanya?

Jos olet ajatellut, mitä kaupunki haluavat ostaa kiinteistön Turkissa, Alanya on mitä etsit.

Miksi niin monet ulkomaalaiset valita Alanya?

Miksi niin monet ulkomaalaiset valita Alanya?Jos olet ajatellut, mitä kaupunki haluavat ostaa kiinteistön Turkissa, Alanya on mitä etsit. Tässä syy:

- Alhainen kiinteistöjen hinnat. Verrattuna Euroopan kiinteistömarkkinoilla turkin on edelleen hyvin halpaa, ja hinta / laatu-suhde on suuri. Alanya on kaupunki, jossa yksi alhaisimmat hinnat asunnot ja huvilat maassa. 40 000 euroa voit ostaa kodikas yksiö uudessa rakennuksessa vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä merestä ja lähellä kaupungin keskustaan, jossa on kehittynyt infrastruktuuri. Voit myös iloisesti yllättynyt alhaiset verot, jonka maksamista ei vaikuta talousarvioon.

- Alhainen seismistä toimintaa. Toisin kuin muilla alueilla maan, ei ole vahva maanjäristykset ja muut luonnonkatastrofit Alanyassa. Sinun ei tarvitse huolehtia myöskään oman turvallisuuden tai turvallisuuden omaisuutesi.

- Hämmästyttävä ilmasto. Sijainti Alanya viehättävällä niemeke että jalka Taurus-Vuoristoon etelä maa tarjoaa yhden lämpimin ilmasto Turkissa. Ilman ja veden lämpötilat ovat aina pari astetta korkeampi kuin esimerkiksi naapurimaassa Side ja Belek. Voit ottaa aurinkoa ja uida Alanyassa Maaliskuusta marraskuuhun asti, se on pisin kesä kausi Turkissa.

 • - € 0


  Sijainti
  Huoneluku
  Koot²

 • - Kaikkein herkullisia hedelmiä ja vihanneksia. Leuto subtrooppinen ilmasto mahdollistaa useita satoja vuodessa. Alanya on ainoa alue, mistä kiitos erityisesti lämmin ilmasto banaanit kasvaa. Alanya banaanit ovat pienempiä kuin ne Afrikasta, mutta ne ovat enemmän makea ja mehukas. Lisäksi banaani-istutukset on monia sitrushedelmien, oliivi ja granaattiomena istutukset alueella. Jopa talvella mansikka kypsyy täällä, kun taas kesällä vesimelonit, melonit, kirsikat, aprikoosit, persikat ja viikunat ja syksyllä luumut ja persimmons kasvaa kypsä. Appelsiinit ja omenat kasvaa kypsä ympäri vuoden. Johanneksenleipäpuu myös kasvaa Alanyassa. Sen hedelmiä on terveellistä korvata sokeri – carob on tehty.

  - Hämmästyttävän erilaisia luonteeltaan. Kaupungissa on paljon puistoja ja kukkaistutuksia. Keväällä aika värikäs tulppaanit istutetaan keskusaukiolla. Alueella on paljon hiekkarantoja loiva rannoilla sekä maalauksellinen kalliot. Maailmassa tunnetaan Kleopatran Ranta houkuttelee tuhansia turisteja muista kaupungeista ja maista. Siellä on Damlatas-luola kaupungin keskustassa. Sen ilma on terapeuttinen vaikutus astman potilaille. Ja valtava luola Dim tippukiviluolat uskomaton kauneus on vain muutaman kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lähellä luola Dim-joen virtaa, se on varustettu kalaravintoloita ja voit tehdä kalastus siellä. Lisäksi siellä on pieni Sapadere canyon alueella. Alanya ympäröivät metsät ja puutarhat.

  - Erinomainen kuljetusjärjestelmä. Voit lentää Alanya säännöllinen ja tilauslentoja eri maista ympäri vuoden. Gazipaşan Lentokenttä on vain 40 km: n päässä, tie kestää enempää kuin puoli tuntia. Antalyan Lentokenttä on 120 km: n päässä. Alanya on yhdistetty muissa kaupungeissa Turkki sekä ilma-ja linja-palvelut. Turkin tiet ovat erinomaisessa kunnossa, ja kaukoliikenteen linja-autot erottuvat niiden mukavuutta ja hyvää palvelua. Kaupungin sisällä ja lähialueilla voit saada noin auttaa paikallisia linja-autoja kutsutaan 'dolmush'. Se on erittäin helppo saada yhdeltä lopussa kaupungin toiselle. Voit myös vuokrata auton tai polkupyörän, tai ottaa taksin.

  - Suuri määrä historiallisia nähtävyyksiä ja kulttuurikohteita. On olemassa useita museoita Alanyassa. Lisäksi, antiikin linna, Punainen Torni ja telakan vuodelta XIII-luvulla ovat avoinna vierailijoille. On rauniot antiikin kaupungeista kaupungin ulkopuolella.

  - Päivisin viihdettä. Alanya on paratiisi ulkoilmaihmisille. Suuri valikoima vesiurheilulajeja, on järjestetty kaupungin rannat. Täällä voit harrastaa sukellusta, ja jopa surffata. Kesäkaudella sup surf-retkiä järjestetään päivittäin, ja lähempänä talven klassinen surf-kausi alkaa. Niille, jotka haluavat nähdä kaupunkia lintuperspektiivistä varjoliito matkat on tehty. Voit myös mennä jeeppi tai quad safari matkat, ratsastaa jahti tai mennä patikoimaan vuorille. Alueella on useita vesipuistoja ja meren puisto, jossa voit uida manta rays tai mennä alas hait häkissä.

  - Ravintolat, Baarit ja Yöelämä. Alanya tarjoaa hämmästyttävä valikoima ravintoloita, kahviloita ja baareja. Kaupungissa voit löytää kaikkea erittäin halpaa ruokalat herkullista kotiruokaa, kunnes high-end ravintoloita gourmet-ruokaa. Alanyassa löydät Kiinalaista ruokaa, Japanilaista sushi, venäläinen nyytit, ukrainan borssikeitto, kasvisruokia, ja paljon muuta. Yöelämä on myös täydessä vauhdissa, kesällä kaupungin kadut ovat täynnä vieraita, kunnes varhain aamulla.

  - Festivaaleilla ja kansainvälisissä kilpailuissa. Muun lomakohteet Turkissa Alanya erottuu suuri määrä kansainvälisiä festivaaleja ja urheilutapahtumia järjestetään kaupungin. Vuosittain Alanya tulee paikka Festivaalin Matkailu-ja Taide -, Jazz Festival, Film Festival Punainen Torni, joulumarkkinat, Puu Veistos Symposium, Triathlon-Kisat ja Pyöräily Kilpailuja.

  - Korkea-laatu sairaanhoidon. On olemassa useita julkisia ja yksityisiä sairaaloita, jotka tarjoavat erilaisia palveluja, kuten jopa plastiikkakirurgia kaupungissa. Monet lääkärit puhuvat vieraita kieliä. Lisäksi sairaaloissa pitää erityinen henkilökunta vastuussa viestinnän ulkomaalaisten kanssa.

  Ja, viimeisenä mutta ei vähäisimpänä:

  - Vieraanvaraisuus. Turkki on kuuluisa vieraanvaraisuus, ja Alanya ei ole poikkeus. Paikalliset ei koskaan jätä sinua pulaan ja yrittävät auttaa sinua, vaikka he eivät puhu kieli. Jopa venäjän Ulkoministeri Sergei Lavrov, joka saapui kaupunkiin neuvottelut heti huomannut, ja korosti, ravintola Alanya ihmisiä.

  Onko sinulla vielä epäilyksiä, että Alanya on paras kaupunki? Sitten ota yhteyttä real estate agency ja me vastaamme kaikkiin kysymyksiin ja järjestää tutustumismatkan tämä ihana kaupunki, joten voit nähdä kaiken itse!

  Etunimi sukunimi *

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Lähettäkää meille sähköpostia

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Puhelinnumero *

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Skype