Mahdollisuuden Ikkuna Ulkomaisille Ostajille

Mahdollisuuden Ikkuna Ulkomaisille Ostajille

Mahdollisuuden Ikkuna Ulkomaisille OstajilleAlkaen viikolla ennen, turkin Liira kokee valtava devalvaatio suhteessa kaikkien muiden valuuttojen, etenkin Dollarin ja Euron. Viime viikolla, monet ihmiset huomannut eroa valuutat, joka loi mahdollisuuden ostaa ylellisyystavaroita halvempaa Turkissa. Monta kuvaa on jaettu sosiaalisessa mediassa, jotka osoittavat linjat edessä myymälöissä kuten Louis Vuitton, Prada ja Chanel Istanbulissa. Kiinteistöalalla on myös ottaa sen jakaa tämän aallon.

Kriisin välillä Erdogan ja Trump johti devalvaatio turkin Liira, joka johti kannattava tulos kiinteistöalan Turkki. Ihmiset, jotka ovat valuutta rahaa, varsinkin dollaria, euroa tai puntaa oli mahdollisuus ostaa mitään hyvää, etenkin taloja halvempi hinta kuin edellisellä viikolla. Hinnat taloja putosi nopeasti, luoda 15-21 % alennus. Siksi mahdolliset talon ostajille annetaan mahdollisuus.

Kuten asiantuntijat sanovat, että kohtalo tämä kriisi on tuntematon, ja niin ei kohtalo turkin Liira. Lopussa tämä devalvaatio ja epävakautta ei voida ennakoida. Siksi, paras neuvo on käyttää tilaisuutta hyväkseni ja investoida talot Turkissa ennen kuin tämä päättyy. Mahdolliset ostajat odotetaan tehdä suuri voitto koska tämän seurauksena devalvaatio, talot Turkissa tuli kolme kertaa halvempaa kuin niiden vastineet muissa Euroopan maissa.

Etunimi sukunimi *

ämä kentät ovat välttämättömiä.

Lähettäkää meille sähköpostia

ämä kentät ovat välttämättömiä.

Puhelinnumero *

ämä kentät ovat välttämättömiä.

Skype