Lentokenttäkuljetus

Lentokenttäkuljetus

LentokenttäkuljetusSummer Home Real Estate palvelut järjestävät teille lentokenttäkuljetuksen lentokentältä sinulle tai vieraillesi millon tahansa.

Käytämme lisensoitua kuljetusyhtiötä.

Noudamme teidät valitsemastanne paikasta tai lentokentältä ja kuljetamme teidät Alanyaan tai johonkin muuhun kohteeseen, matkustit sitten yksin tai suuremmalla ryhmällä. Meillä on suurempia bussikuljetuksia, yksityisiä busseja, tarpeenne mukaan. Meidän kautta voitte varata kuljetuksen sekä meno että paluumatkalle, lentokentälle sekä sieltä pois.

Summer Home Kuljetuspalvelu tarjoaa yksinkertaisen, mutta tehokkaan ovelta ovelle kuljetuksen seitsemänä päivänä viikossa, lentokentän sekä valitsemanne kohteen välillä. Tapaatte kuljettajamme tuloaulassa tai sen lähellä. Nimikyltin avulla löydätte helposti oikean kuskin luokse. Teidät saatetaan autoon ilman turhia ongelmia ja odotteluja. Sitten voitte rauhassa rentoutua kun kuljettaja vie teidät hotelliinne tai asuntoonne. Huolehdimme että olette ajoissa lentokentällä tai kohteessanne.

Autamme teitä matkatavaroidenne kanssa. Pysäköintimaksu kuuluu hintaan.

Hinta: 60 euroa /auto/suunta (matkustajineen)

 • - € 0


  Sijainti
  Huoneluku
  Koot²

 • Sinun tarvitsee vain ilmoittaa meille lentonumero, saapumisaika ja matkustajien määrä. Ilmoita nämä tiedot muutama päivä ennen saapumista. Lähetämme varausvahvistuksen.

  Etunimi sukunimi *

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Lähettäkää meille sähköpostia

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Puhelinnumero *

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Skype