LEIRIN VEDEN JA PUIDEN RINNALLA KAUNEUS GREEN VALLEY

LEIRIN VEDEN JA PUIDEN RINNALLA KAUNEUS GREEN VALLEY

LEIRIN VEDEN JA PUIDEN RINNALLA KAUNEUS GREEN VALLEY"Piilotettu" paikka sijaitsee 20 kilometrin mittainen Green Valley (Yeşil Vadi) sijaitsee Fethiye alueella Muğla tarjoaa eri loma mahdollisuuden sen kävijöitä sen puun oksat ja camping teltat on rakennettu veden päälle.

• Green Valley, joka on yksi niistä paikoista, suosimissa turisteja Yanıklar naapurustossa, houkuttelee huomiota luonto-rakastava leiriläiset sekä päiväkävijöitä.

• Mustafa Ergünce, kuka on yrittäjä alueella, perustettiin leiri teltta teräs köydet veden ja 3-10 metriä korkea puu, oksat luonnon ystäville.

Leiriläiset kiivetä alustan, jossa on puiset portaat ja teltat ovat oleskelevat teltta svengaava haara ja löytää mahdollisuus olla yksin luonnon kanssa. Tarjoamalla mahdollisuuden rentoutua puinen alustoilla, rakennettu teetä, valley tarjoaa kävijöille mahdollisuuden rauhoittua sen luonnon altaat.

"TARJOAMME YLIMÄÄRÄISEN CAMPING LIFE"

Liiketoiminnan johtaja Mustafa Ergünce, sanoi lausunnossaan, ihmiset tuli sinne jäähtyä lämpöä. Niille, jotka pysyä leirillä voi uida jääkylmää vettä ja ratsastaa keinut rakennettu vesi sitten hän jatkoi:

•"Ne, jotka haluavat voivat tuoda ja perustaa oman teltat ja muut, jotka haluavat pysyä meidän teltat voi myös tehdä niin kuin huvittaa. Päälle puita, teimme teltat, seisoo teräs köydet, rakennettu paviljongit vettä. Ihmiset tulevat majoitus tekemällä varauksen 1-2 kuukautta etukäteen. Ne, jotka tuovat omat teltat maksaa 25 TL ja muille, jotka haluavat pysyä meidän teltat maksaa 60 TL. Löydät kaiken, että sinulla olisi yleensä löytää hotelli huone meidän teltat. Siellä on teltta, joka on svengaava ilmassa, kiinteä ilmassa, kiinteä vettä, kelluva yläpuolella vesi, ja tarjoamme mahdollisuutta ylimääräisen camping elämää. Jokainen voi kokea, että ylivoimainen tunne täällä."

• "ERITTÄIN RAUHALLINEN YMPÄRISTÖ"

Gizem Aslandal, jotka jäivät sinne, ennen kuin sanoi, että luonne Fethiye, jossa hän ensin tuli lomalla, oli upea. Aslandal, joka korosti, että niille, jotka haluavat olla luonnossa on loma Green Valley, sanoi:

"Se on erittäin mukava tunne, pysyä veden, varsinkin jos haluat yhdistää luonnon kanssa. Ne, jotka haluavat tulla yhtä luonnon kanssa pitäisi tulla tänne. Meillä jäi 5 metriä maanpinnan yläpuolella ja se oli liikuttavaa. Erittäin rauhallinen ympäristö, paikka kaukana kaupungin elämästä, melu, pakokaasut, mitään ääntä. "

Fırat Dindar, joka oli lomalla ystäviensä kanssa, sanoi, että hän näki Green Valley internetissä. Huomata, että vihreä kenttä camping-alue ja jääkylmää vettä, Dindar, sanoi: "Olemme todella nauttinut, miten teltat olivat levinneet ympäri ja tilat. Olemme perustaneet teltat korkealla. Nukkuuko siellä oli niin rentouttavaa.".

Etunimi sukunimi *

ämä kentät ovat välttämättömiä.

Lähettäkää meille sähköpostia

ämä kentät ovat välttämättömiä.

Puhelinnumero *

ämä kentät ovat välttämättömiä.

Skype