Latu avata aro Turkissa on Konya

Uusi ski center on avoinna Aladağ Vuori Konya.

Latu avata aro Turkissa on Konya

Latu avata aro Turkissa on KonyaUusi ski center, joka on tällä hetkellä rakenteilla Aladağ Vuori keski-Anatolian maakunnassa Konya on Derbent alueella on tarkoitus avata kuin pisin Turkki, jossa on 30 kilometrin latu.

Työt ovat jatkuneet perustaminen center Aladağ, joka sijaitsee korkeudessa 2,385 metriä 50 km päässä kaupungin keskustasta ja neljän kilometrin päässä Derbent.
Talven aikana kuukautta, vuoren yleensä kokemuksia lumisateita, jotka saavuttavat kahden metrin korkeuteen.
Laitos ei ole vielä avattu, mutta ski ystäville ovat tällä hetkellä nauttia hiihto keskellä arojen, jossa laitos sijaitsee.
Hamdi Acar, pormestari Derbent, sanoi laitos olisi rakennettu 2-miljoonan neliön alalla, ja aluksi kaksi ladut olisi perustettu 2 350: n ja 1900 metrin korkeudessa.
"Toteutettavuus työt on saatu päätökseen. Tekniset työt valmistuu muutaman kuukauden sisällä. Sitten se menee pois tarjous," Acar sanoi.

"Siellä on 15 kappaletta ulottuu ala on 30 km. Niiden pituus on eri kokoja välillä 1500 ja 2000 metriä. Keskus on ominaisuuksia, jotka tekevät siitä yhden alkuun viisi hiihtokeskuksissa Turkissa.
Lumi on kiderakenne täällä; tämä on erittäin tärkeää. Se on myös edullinen suhteessa sen rinteillä ja lähellä Konya on kaupungin keskustassa. Vuori on kokonaan peitossa ruoho ja tragacanth, joten se säilyttää lunta ja tekee hiihto helppoa. Keskuksen kapasiteetti on vähintään 15 000 ihmistä sen sosiaaliset tilat. Jatkamme kentän vaihe-by-vaiheen ja ihmiset voivat hiihtää joka kategoriassa. Ensimmäinen vaihe on tarkoitus avata. Jouluk. 17," hän lisäsi.
Aloittelijoille klo ski center on käyttää kappale nimeltään "sininen alue." "Siellä on myös hissi välillä aluekeskus ja vuoren huipulle, ja kappale nimeltään 'punaiset jäljet' käytetään pääasiassa ammattilaisia", hän sanoi.
Keskus on myös odotettavissa, isäntä jalkapalloseurojen retkeily tarkoituksiin.

 • - € 0


  Sijainti
  Huoneluku
  Koot²

 • "Tämä on myös center for luonto vaellus. Symposiumeja ja seminaareja järjestetään myös täällä sekä varjoliito, off-road-urheilu, mountain coaster ja polkupyörän toimintaa. Se on keskustan vetovoima paikallisille Konya. Ihmiset lisäävät moraali täällä on mahdollisuus olla altistunut raittiiseen ilmaan. Tämä keskus edistää huomattavasti sosiaalista terveyttä. Ulkomaalaiset, jotka tulevat kaupunkiin yhdistämistä seremonioita joka vuosi, on myös mahdollisuus hiihtää täällä," hän sanoi.

  Etunimi sukunimi *

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Lähettäkää meille sähköpostia

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Puhelinnumero *

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Skype