Korvaamaton Surffausta Harrastaville Sen Suotuisa Tuuli: Gökçeada

Korvaamaton Surffausta Harrastaville Sen Suotuisa Tuuli: Gökçeada

Gökçeada, joka on otsikko "ensimmäinen Cittaslow saari" maailmassa, sen suotuisat tuulet on kiire kotimaisten ja ulkomaisten harrastajille.

• Gökçeada, joka on suurin saari sen 297 neliökilometriä kasvot, alkoi tehdä nimeä itselleen sen luonnon ja kulttuurin kaunottaret sekä tuuli urheilu kuten "surfata" ja "kiteboard".

Istanbul, Ankara, Izmir ja muissa paikoissa, kuten Bursa, Kreikka, Bulgaria, Romania, Belgia ja Saksa, erittäin intohimoinen käännöksiä, leirin Aydıncık ja aikaisin aamulla jatkuu. lukemisen.

Gökçeada Pormestari Ünal Çetin sanoi, että alueella oli erittäin tärkeä etäisyyden purjelautailu.

Korostaen, että Gökçeada on alkanut houkutella ihmisiä alkaen kaikki-maailmassa, eikä vain maan, hän sanoi:

"KESKEINEN PAIKKA URHEILU"

Var on välttämätön paikka urheilijoille varmistaa tasainen lämpötila nousee saarella ja laskee tehokkuutta. Toivotamme vieraamme alkaen Belgia ja Saksa nauttia suuri liikkuvuus seuraavat kiteboards ja purjelautailua.

• Gökçeada on purjelautailu vaiheessa Aydıncık arvostaisimme suuresti, jossa todetaan, että muutoksia on tehty suuntaan Cetin, sanoi:

• Matkailu väittävät, että olemme käynnistäneet päästä tulevia sukupolvia, olemme siirtymässä ovat purjelautailu. Kuinka voimme saavuttaa sen? De-Eco ja maatalouden matkailu ja matkailu ja terveys urheilu. Olemme leijalautailu ja purjelautailu kumppanuus kääntää katseensa island urheilu

"KITESURFING JA PURJELAUTAILU PARATIISI"

Volkan Günel, surf ohjaaja purjelautailu koulu Aydıncık, sanoi, että he olivat viihdyttävät niitä, jotka ovat ihastunut tämä urheilun Gökçeada.

• Günel avattiin Istanbulissa 2000-luvun alussa, ehkä sanomalla, että koulunkäynti oli kuljetettu Gökçeada ja sanoi. Rakastuin Gökçeada on haara ja tuuli, luonto. paikka.

Günel, joka mainitsi siitä, purjelautailu ja leijalautailu saarella 9 kuukautta, kertoi trophy:"Täällä 24 tuntia päivässä tuulet puhaltavat. 700-800 ihmistä suuri bay ja erittäin mukava luistamista. Se on paratiisi paikka .. Sen luonne on myös melko häikäisevä."

Etunimi sukunimi *

Please enter your name.

Lähettäkää meille sähköpostia

Please enter your mail.

Puhelinnumero *

Please enter your phone.

Skype