Kansainvälistä Jazz-Päivää Päättyi Fantastinen Finaali

Kansainvälistä Jazz-Päivää Päättyi Fantastinen Finaali

Kansainvälistä Jazz-Päivää Päättyi Fantastinen Finaali15th Alanyan Kansainväliset Jazz-Päivät, joka isännöi maailmankuulu turkin ja ulkomaisten jazz-muusikot on päättynyt kanssa konsertteja Anjelika Akbar, Yinon Muallem ja Elif Tuğba Tekışık.

15. Alanyan Kansainväliset Jazz-Päivät päättyi konsertteja Anjelika Akbar, Yinon Muallem ja Elif Tuğba Tekışık. Karsu Donmez, Sarah Lancman, Emin Fındıkoğlu, Brassolist Charlotte Wassy Quintet, Anjelika Akbar, Yinon Muallem ja Elif Tuğba Tekışık, jotka ovat kuuluisia turkkilaisia ja ulkomaisia jazz-muusikot. Alanyan Pormestari Adem Murat Yücel, hänen vaimonsa Yıldız Yücel ja sukulaiset katseli sulkeminen yönä Alanya Jazz Päivää elää. Järjestäjänä Kunta Alanya, 15 vuotta Alanyan Kansainväliset Jazz-Päivät ovat tehneet sen sulkeminen yön Anjelika Akbar, Yinon Muallem, Elif Tuğba Tekışık konsertti ja sade ei voinut estää konsertti. Kuten sadetakit olivat jaetaan kansalaisille, että he eivät ole lähdössä konsertti oli arvostettu taiteilijoiden.

JOY OF JAZZ SATEESSA

Tilinpäätöspäivän yö Anjelika Akbar, Yinon Muallem ja Elif Tugba Tekışık on lauloivat heidän eniten rakasti kappaleita jazz ystäville Alanyassa. Varsinkin, kun he lauloivat laulun nimeltään "Sateen" alla sadepisarat, erittäin miellyttävä hetkiä tapahtui keskuudessa yleisön.

 • - € 0


  Sijainti
  Huoneluku
  Koot²

 • 4 PÄIVÄÄ TÄYNNÄ JAZZ

  Alanyan Pormestari Adem Murat Yucel on kiittänyt Anjelika Akbar, Yinon Muallem ja Elif Tugba Tekışık jazz ilo, kun hän esitteli niiden muistolaatat ja kukkia. Hän vilpittömästi kiitti taiteilija 4 päivää musiikin juhlaa. Presidentti Yucel sanoi: "Ensinnäkin, haluaisin kiittää kaikkia, jotka osaltaan tämä ihana tapahtuma, jonka olemme järjestäneet jo 15 vuotta. Haluan kiittää taiteilijoita, jotka tekivät meistä kokea unohtumattomia hetkiä varten 4 päivää. Haluan myös kiittää kaikkia kansalaisia, joka ei ole jättänyt meitä yksin. Toivon, että voimme olla yhdessä tässä ihana tunnelma meidän 16th vuosi, hyvää iltaa."

  Etunimi sukunimi *

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Lähettäkää meille sähköpostia

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Puhelinnumero *

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Skype