property id
1013
location
Alanya
size
138m2 to 138m2
bed
2+1 to 2+1
bath
2 to 2
calendar
2013
beach
5 km
airlines
125/40 km
  • Huoneita 2+1
  • Koko 138 m2
  • Balcony 2
  • Kylpyhuoneita 2
  • Hinta € 328.000

Terassihuoneistoja, Uutuus Alanyassa

Unelmasi toteutuu - Casa Terrazza

Näistä huoneistoista on ainutlaatuinen panoraamanäköala. Rakennukset ovat kaksikerroksisia ja niissä on kahden makuuhuoneen huoneistoja. Jokaisessa kerroksessa on yksi huoneisto. Joka huoneistolla on valtava terassi ja oma uima-allas.

Casa Terrazza sijaitsee Alanyan pohjoisosassa, Taurus-vuorten rinteellä. Alue on nimeltään Bektas. Rakennukset ovat aivan tien vieressä, joten sinne on helppo kulkea - ei kapeaa serpentiinitietä.

Kaikista huoneistoista on täysi näkyvyys Kleopatra-rannalle ja Välimerelle. Illalla näet hienon auringonlaskun sekä valaistun Alanyan kaupungin omalta terassiltasi. Jokaisesta huoneistosta on esteetön näköala.

Huoneistot ovat erittäin korkealaatuisia: paljon lasia, marmoria tai graniittia. Voit valita itse tapetit seinille, käyttää marmoria, kiveä tai peiliä ja näin osallistua huoneistosi sisustukseen. Kaikki sisustusratkaisut ovat saatavilla. Koko huoneistossa on Ensto - lattialämmitys. Korkealaatuiset keittiökalusteet ja ilmastointijärjestelmä sisältyvät hintaan. Alueella on kameravalvonta sekä varashälyttimet ovissa ja ikkunoissa.


  • Inside Swimming Pool

View of the Property on The Map

Etunimi sukunimi *

Please enter your name.

Lähettäkää meille sähköpostia

Please enter your mail.

Puhelinnumero *

Please enter your phone.

Skype

Jättäkää yhteystietonne ja otamme teihin pian yhteyttä.

Işık Teker

Kiinteistöjen myyntipäällikkö
Hollanti, Englanti, Saksa, Turkki