ANFAŞ Pääjohtaja Hüseyin Özdamar sanoi, että "He alkoivat työstää Antalyan Matkailu Expo', jonka he odottavat olevan Turkin suurin ja maailman viiden parhaan, kun se on valmis vuonna 2020. Tämä suuri projekti otsikoitu "Antalyan Matkailu Expo" on tarkoitus olla valmis ja avattiin yleisölle huhtikuussa 2020.

Joukossa ANFAŞ osakkeenomistajille on tärkeää, organisaatioiden, kuten Antalya Governorate, Antalya Metropolitan Kunta, Antalya Comodity Vaihto, Antalya Teollisuus-ja kauppakamarit jne. ANFAŞ Pääjohtaja Hüseyin Özdamar on attented Alanyan Matkailun Liiketoiminnan Yhteiskunnan viikoittain kokouksessa.

"MEILLÄ ON ENEMMÄN HYÖTYÄ KUIN ISTANBUL"

Özdamar on kerrottu, että kaikki noin jälleenrakennuksen prosessi ANFAŞ ja sen toimintaa, ja hän kertoi, että he antoivat vihreää valoa 'Antalyan Matkailu Expo' - hanke, jonka he odottavat olevan Turkin suurin ja maailman viiden parhaan, kun se on valmis vuonna 2020. Hän korosti matkailun eri käsitteitä kaupallistetaan ulkomailla ja hän lisäsi, "Meidän sijainti on lähellä sekä matkailukäyttöön mukavuudet ja Antalyan Lentokentältä. Olemme suurin jakamaton expo alalla Turkissa. Meidän etu ja paikalliset keinot ovat paljon enemmän kuin muilla alueilla. Meillä on useita tärkeitä kontakteja kansainvälisesti. Odotamme epätavallisen suuri määrä maita.".

"SE ON MYÖNTEINEN VAIKUTUS ALANYA"

 • - € 0


  Sijainti
  Huoneluku
  Koot²

 • ALTID Puheenjohtaja ja TUROFED Hallintoneuvoston Jäsen Burhan Sili korosti, miten retkikunta on välttämätön yrityksen Antalya, kun sanomalla "kongressin ja expo matkailu pitää tärkeänä talvikaudella. Kun Antalyan matkailu kausi ulottuu ja käyttöaste kasvaa ajan myötä, Alanya on myös hyötyä siitä. Meidän tulee tarjota riittävästi tukea, kun sitä tarvitaan.".

  Etunimi sukunimi *

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Lähettäkää meille sähköpostia

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Puhelinnumero *

  ämä kentät ovat välttämättömiä.

  Skype