sort-gridsort-list

Antalyan Lara

Antalyan Laran alueella on yksi suosituimmista loma-asuntoihin Turkissa. SE on kuuluisa sen kristallinkirkas meri ja hienoa hiekkaa, joka on sanottu olevan hyvä joitakin terveyteen liittyviä ongelmia nivelissä kehon. Lara tarkoittaa hiekkaa Heettiläisten kieli. Lara ranta on pisin ranta, Turkki ja se on jatkuvasti kehittyvä ala kannalta matkailun. On olemassa monia uusia investointeja alueelle, ja se on vielä kehittymässä. Se on mukava ja ei-niin-suosittu paikka, varsinkin vetovoima ihmisille, jotka rakastavat rauhaa ja hiljaisuutta.Sama sijainti----räjähtää

Lara on luonnollisesti hiekkaranta sopii sekä uinti ja retkeily. Siellä on metsä lähellä Lara ranta, jossa voit tuoda oman teltan ja leirin. Myös, on olemassa paikkoja, perustettu kunta sinulle on piknik. Rannalla, on monia buffet, jotka tarjoavat tuolit, sateenvarjot, ruoka ja juomat. Ranta on jaettu osiin. Sone hotellit ja kahvilat tarjoavat yksityisen ranta-osat. Ne vuokrata mitä tarvitset päivittäistä matkaa. Lisäksi on julkinen osa rannalla, jossa voit mennä oman henkilöstön ja nauttia Välimeren ilmaiseksi. Dudenin vesiputous täyttää meri tällä alueella. Meri Lara beach on hiljainen ja ei kylmä. Sekä hiekka ja meri ovat erittäin puhtaita. Kuitenkin, on olemassa sammalet meressä.

----räjähtää

Se on helppo päästä alueelle, jossa julkisen liikenteen ja oman auton. Se on 15 km päässä lentokentältä ja 12 km päässä keskustasta. On olemassa monia majoitus ympäri aluetta, jotka ovat yleensä suosittu ulkomaisten matkailijoiden. Myös Lara on suosittu ja sen kahviloita, baareja ja ravintoloita. Voit rentoutua yhdessä kahviloita, kahvia ja katsella merelle tai auringonlaskua.

Antalyan Laran alueella on yksi suosituimmista loma-asuntoihin Turkissa. SE on kuuluisa sen kristallinkirkas meri ja hienoa hiekkaa, joka on sanottu olevan hyvä joitakin terveyteen liittyviä ongelmia nivelissä kehon. Lara tarkoittaa hiekkaa Heettiläisten kieli. Lara ranta on pisin ranta, Turkki ja se on jatkuvasti kehittyvä ala kannalta matkailun. On olemassa monia uusia investointeja alueelle, ja se on vielä kehittymässä. Se on mukava ja ei-niin-suosittu paikka, varsinkin vetovoima ihmisille, jotka rakastavat rauhaa ja hiljaisuutta.