ALANYAN KUNTA ON JÄRJESTÄNYT TIETOISUUS TAPAHTUMAN KATU ELÄIMIÄ

ALANYAN KUNTA ON JÄRJESTÄNYT TIETOISUUS TAPAHTUMAN KATU ELÄIMIÄ

Alanya Kunta, 4. lokakuuta, Maailman Eläinten Suojelua Päivän kuluessa järjestämässä Alanya luonnonsuojelu ja kansallispuistot Osasto, bannerit kadulla eläimet ja vesi-ja ruoka-astiat niiden ravinto jaettiin osallistujille.

Alanya Kunta, sen sosiaalisia hankkeita ja tietoisuutta street eläimiä ja tietoisuuden lisääminen, kiinnitti huomiota tapahtuma järjestetään 4. lokakuuta, Maailman Eläinten Suojelun Päivä. Osallistuminen Alanya luonnonsuojelu ja kansallispuistot ja Alanya Eläinlääkäri Jaosto Edustus, järjestämään toimintaan Osasto Eläinlääkärin Asioiden on luotu lisäämään tietoisuutta eläinten rakkaus ja katu eläimiä.

RUOKAA JA VETTÄ ASTIAT JAETAAN ELÄIMILLE

Puitteissa ohjelma valmis 4th . lokakuuta Maailman Eläinten Suojelua Päivä, ruokaa ja vettä astiat jaettiin osallistujille julisteet valmistetaan Alanyan Kunta ja Alanya luonnonsuojelu ja kansallispuistot Osasto ruokintaan eläimiä street naapurustossa.

Alanyan Kunta on myös lähetetty "1 Astiaan Vettä" julisteita ilmoitustauluilla ympäri kaupunkia lisätä kansalaisten tietoisuutta.

Etunimi sukunimi *

Please enter your name.

Lähettäkää meille sähköpostia

Please enter your mail.

Puhelinnumero *

Please enter your phone.

Skype